“Laat je hobby het werk doen”

Welkom bij de CRE Personal Leadership On Track 

‘Stel je vizier op scherp’

Persoonlijk leiderschap training  door Martin van Ellinckhuijzen en Dennis Leufkens van Team Focus.

Voor ondernemende mensen, ervaar wat het rijden op de motor je kan vertellen over jezelf.

Wanneer?      Maandag 07 Oktober 2019

 

Waar?              TT junior Track Education Center in Assen 

Voor wie?

Voor de ervaren en startende ZZP’er , voor de startende en ervaren ondernemer met personeel dus voor ondernemende mensen die leiding of sturing geeft aan zichzelf en of anderen.

Een uniek programma waarin zinvolle aspecten van het ondernemerschap belicht worden vanuit een frisse invalshoek. De oefeningen in het trainingsprogramma worden gekoppeld aan motor rijvaardigheidsoefeningen en zullen zo een levendige metafoor gaan vormen voor het te behandelen thema.

Er zijn legio bedrijfstrainingen waar gesproken wordt over ondernemerschap en persoonlijk leiderschap. Als er echter één activiteit  te benoemen is waarbij je ondernemend bent dan is het wel motor rijden, hoe persoonlijk wil je het leiderschap hebben als jij het stuur

in handen hebt en jouw hele lichaam en geest de motorfiets onder controle moet houden.

Er zijn meer overeenkomsten bij het onder controle houden tussen ondernemen en motorrijden  dan je misschien wel voor mogelijk houdt, het verschaft  een nieuw inzicht over wie je bent en waar je staat als persoon en als ondernemer/ leidinggevende.

Personal Leadership on Track

De training Personal Leadership on Track is een bedrijfstraining  gekoppeld aan een rijvaardigheidstraining welke wordt gegeven op de TT Junior Track in Assen. In tegenstelling tot het TT circuit Assen is de TT Junior Track een kort en overzichtelijk circuit waar de snelheid relatief laag ligt. Deze zeer persoonlijk training is op basis van ervarend leren waarin meerdere bedrijfskundige thematieken gekoppeld worden aan rij technische aspecten in een uiterst intensief programma op en naast de baan waarbij theorie en praktijk elkaar aanvullen.

Ontvangst en programma.

De ontvangst vindt plaats in de geheel vernieuwde unit op de TT Junior Track en na de uitgifte van de rijnummers wordt onder het genot van een kop koffie het programma van de dag doorgenomen , is er een korte voorstelronde en maakt u onder meer kennis met de gecertificeerde CRExperience instructeurs.

Gedurende dag zullen er 4 hoofd thema’s worden belicht:

  1. Visie en doelstellingen
  2. Marktbewegingen
  3. Verantwoordelijkheid
  4. Persoonlijk leiderschap

Bij aanvang van de praktijksessies  zal de gecertificeerde instructeur de groep wijzen op de veiligheidsafspraken en de gedragscode op de baan om uw en onze veiligheid te waarborgen, hierna rijdt de groep zelfstandig op het circuit. De instructeur observeert de verrichtingen van zijn groep bij alle praktijksessies vanaf de zijkant en noteert deze. Na iedere praktijksessie volgt er een nabespreking waarbij de instructeur de aandachtspunten met zijn groep doorneemt, hierbij de focus legend op ervarend leren om vervolgens plenair nog het thema te bespreken met de trainers en de ervaringen te delen. De volgende technische rijvaardigheid aspecten komen aan de orde zoals kijktechniek, anticiperen, rijlijnen, zitpositie, bochten rijden, balans en gewichtsverplaatsing.

Visueel contact

De rij instructeur heeft altijd visueel contact met al zijn rijders. ook kan de instructeur op verschillende posities op de baan visueel contact houden met zijn groep. Eventueel kan hij direct naast of op de baan op een veilige manier aanwijzingen geven. Deze directe aanpak maakt de CRExperience training nog unieker dan ze al is. De visualisatie oefening behorend bij het te behandelen hoofd thema zal daarna ook worden geëvalueerd en de ervaringen gedeeld.

Vertrouwen

De thema’s worden aan de hand van sprekende praktijkvoorbeelden gekoppeld aan de rijvaardigheidsoefening. Dit maakt deze training levendig en vooral tastbaar, en omdat de TT Junior Track in een Noordlus en Zuidlus  is opgedeeld , die zowel linksom als rechtsom gereden wordt, maken  de deelnemers veel meters.

De CRE Personal Leadership On Track sessies zijn voor iedere ondernemende motorrijder een zinvolle training. Gezien het intensieve karakter, de variatie in linker- en rechterbochten, het linksom en rechtsom rijden en de theorieblokken gaat de rijder haar / zijn motor niet alleen beter begrijpen, maar zullen ook de thema’s als een soort “knoop in je zakdoek”een wezenlijk onderdeel uit gaan maken.  De deelnemer krijgt gaandeweg de training meer en meer vertrouwen in zichzelf en in de motor. Door deze aanpak gaan de bedrijfsmatige onderwerpen een blijvend en tastbaar karakter krijgen zodat dit op lange termijn vruchten af blijft werpen voor uw onderneming met de daarbij behorende revenuen. Tenslotte leidt het delen van de ervaringen tot onderlinge leermomenten, verbinding en teamwork.

Lunchbuffet paddockrestaurant

Halverwege het programma op de TT Junior Track vertrekken

deelnemers onder begeleiding van de instructeurs naar het paddock op het TT Circuit Assen. De deelnemers nuttigen in het paddock restaurant het aangeboden lunchbuffet met uitzicht op de GT-bocht of bij mooi weer onder de parasol op het terras.

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld voor deelname aan De CRExperience ondernemer sessies bedraagt:

€ 499,00 Excl.BTW.

Dit is inclusief koffie bij ontvangst, lunchbuffet in het paddockrestaurant,  persoonlijke ongevallenverzekering en het deelname-certificaat op naam. Inschrijven kan digitaal via de CRExperience-site of door het sturen van een mail naar Heidi: info@crexperience.nl  of Martin : martin@vanellinckhuijzen.nl 

Of schrijf je direct in op;

Mocht je niet in het bezit zijn van een motorfiets en/of de juiste vereiste kleding dan kan dit  op locatie verzorgt worden. Meld je aan via de onderstaande link o.v.v. “de ondernemer Sessies” voor de speciale condities.

Martin van Ellinckhuijzen

Martin van Ellinckhuijzen ICF PCC CPCC internationaal gecertificeerd coach volgens het Co Active® model , mentor en presentator. Ik heb mij toegelegd op het realiseren van duurzame groei van mens en bedrijf op basis van natuurlijke talenten. Dat doe ik onder meer door het toepassen van een uniek programma met als doel aantoonbare groei vanuit intrinsieke motivatie. Hiermee help ik mijn klanten met het opstellen en implementeren van nieuwe doelen met een bijpassend plan van aanpak. Daarnaast al 10 jaar gepassioneerd motorsportcommentator en een motor liefhebber van het eerste uur.

Dennis Leufkens

Team Focus is een professioneel trainings-en coachingsbureau
voor organisaties, teams en persoonlijke ontwikkeling.
De specialist in ervaringsleren.

Het aanboren van het daadwerkelijk potentieel van mensen, dat is wat ons drijft. Ieder mens is uniek en heeft bijzondere kwaliteiten. En als mensen, dit vaak onbenutte potentieel, vollediger kunnen inzetten en beter kunnen samenwerken, voelen mensen zich gelukkiger en succesvoller. Teams en organisaties die uit gelukkige mensen bestaan, groeien en hebben meer focus!

CRT

Circuit Rijvaardigheids Trainingen CRT Holland is de enige organisatie die sinds 1992 actief is in het organiseren van Circuit Rijvaardigheids Trainingen voor motoren op het TT circuit Assen. Zij was het die in 1992 als eerste organisatie het initiatief nam om het TT circuit Assen ook toegankelijk te maken voor andere motorrijders dan alleen maar wedstrijdrijders. In de afgelopen jaren hebben duizenden, maar dan ook werkelijk duizenden motorrijders, hun eerste meters bij CRT onder begeleiding van de CRT gecertificeerde instructeurs op het TT circuit Assen gemaakt.

CRT Holland heeft naast haar CRT programma ook de CRExperience combitrainingen ontwikkeld en is organisator van de OW cupcompetitie die haar races in Europa rijdt.